Now Reading
Despre City Girl

Despre City Girl

citygirl01

În spatele revistei se află o city girl, jurnalist de lifestyle și blogger, care a vrut să ofere femeilor un spațiu frumos, plăcut, unde să găsească sfaturi utile, idei și povești inspiraționale.

De la frumusețe și modă, la carieră, călătorii, știri mondene, o mică incursiune în lumea bărbaților și o stare de bine în general, City Girl are de toate pentru tine și sper că va deveni prietena ta cea mai bună.

Avem și un book club cu recenzii, plus recomandări.

Mi-a părut bine și te aștept cu drag pe city-girl.ro!

 

DISCLAIMER

Articolele, în mare parte, prezintă informații din experiența personală a redactorilor, plus alte surse, precum studii, statistici, știri. Atunci când avem puncte de vedere ale unor experți din diverse domenii, acestea vor fi semnalate corespunzător.

Redacția City Girl nu își asumă răspunderea pentru modul în care sunt interpretate articolele de pe site. De asemenea, redacția nu poate fi trasă la răspundere pentru felul în care sunt folosite informațiile și fotografiile de pe site de către terți.

Copierea oricăror materiale fără acordul expres al deținătorilor city-girl.ro și fără menționarea sursei cu link activ este strict interzisă și se va pedepsi conform normelor în vigoare.

What's Your Reaction?
Ador
1
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021