Now Reading
Trist început de primăvară, cu doliu în lumea regală, mondenă și muzicală

Trist început de primăvară, cu doliu în lumea regală, mondenă și muzicală

microfon

Veștile triste curg una după alta, în ultimele două zile. Au trecut în neființă Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh, cunoscutul rapper DMX și „cea mai frumoasă fată din lume”, Cătălina Isopescu Elsner. Este doliu în lumea regală, mondenă și muzicală. 

Casa Regală Britanică a anunțat decesul Prințului Philip, care ajunsese la impresionanta vârstă de 99 de ani.

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, au declarat reprezentanții Palatului Buckingham.

O VIAȚĂ ALĂTURI DE REGINĂ

Prințul Philip s-a născut la data de 10 iunie 1921, în insula Corfu din Grecia. Acesta a fost prinț al Greciei și Danemarcei.

În 1947 a devenit cetățean britanic și a renunțat la aceste titluri, iar în 20 noiembrie al aceluiași an i-a devenit soț, pe atunci prințesei Elisabeta. Ea a devenit regină în 1952. În 1957 a primit titlul de prinț al Marii Britanii.

Cuplul regal a avut patru copii, prinţul Charles Philip Arthur George, prinţesa Anne Elizabeth Alice Louise, prinţul Andrew Albert Christian Edward şi prinţul Edward Anthony Richard Louis.

Prințul Philip a luptat în Al Doilea Război Mondial, a participat la peste 300 de angajamente oficiale pe an și a însoțit-o pe Regina Elisabeta în activitățile sale publice, fiindu-i mereu alături.

prințul philip
Sursa foto: https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy

Acesta a fost și președintele World Wildlife Fund (WWF) între anii 1981 și 1996 și, de asemenea, a ajutat milioane de tineri să se dezvolte profesional și din punct de vedere al aptitudinilor, cu ajutorul programului său International Award. Era cunoscut ca adept al unei vieți sănătoase și iubea sportul.

Regina Elisabeta și Prințul Philip au sărbătorit în anul 2020, în luna noiembrie, 73 de ani de căsnicie.

Acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate încă de la începutul anului, fiind internat timp de aproape o lună la spital. Din păcate, starea lui s-a agravat, iar astăzi a fost anunțat decesul său.

Prințul Philip va rămâne în istorie, printre altele, și ca cel mai longeviv prinț consort al Marii Britanii.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICALĂ

O altă veste șoc vine de peste ocean, de data aceasta. Celebrul rapper DMX a încetat din viață la 50 de ani.

Pe numele său real, Earl Simmons, cântăreț și actor, a fost iubit de fani din toată lumea. Acesta s-a bucurat de un succes uriaș de-a lungul carierei, începând cu anii ’90. A vândut milioane de albume, a câștigat cinci discuri de platină, iar „…And Then There Was X” a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun album rap” în cadrul galei premiilor Grammy.

Rapper-ul a jucat în mai multe filme, printre care și „Cradle 2 the Grave”, alături de Jet Li.

DMX era un personaj controversat care a avut de furcă cu legea de mai multe ori. De asemenea, și-a recunoscut public lupta cu substanțele interzise, care, potrivit presei din SUA, i-ar fi adus și sfârșitul.

Artistul a suferit un infarct în urma unei supradoze, care l-a costat viața.

DMX
Sursa foto: https://www.facebook.com/dmx

A MURIT „CEA MAI FRUMOASĂ FATĂ DIN LUME”

Vești triste și de pe plaiuri românești. Cătălina Isopescu, fiica lui Emanuel Isopescu, cunoscut realizator TV și jurnalist de investigație.

Cătălina a murit la doar 49 de ani, din cauza unei boli necruțătoare, la mai puțin de un an după tatăl său.

Ea a fost printre primele modele din România în anii ’90, iar frumusețea sa a fost remarcată și peste hotare. A lucrat ca model în Milano, pentru case de modă celebre precum Armani, Mariella Burani, Alberta Ferretti sau Moschino Cheap & Chic. În prezent lucra în publicitate.

Familia, prietenii și cei care au avut ocazia să lucreze cu ea au avut numai cuvinte frumoase la adresa ei. Au vorbit, printre lacrimi, despre eleganța și simplitatea de care dădea dovadă, într-o lume în care deseori kitsch-ul este la putere. O numesc „cea mai frumoasă fată din lume”, care a avut succes în carieră nu doar datorită aspectului fizic, ci și a inteligenței, pasiunea sa pentru modă fiind nemărginită.

În urma sa a lăsat un fiu, Arthur, pe iubitul său Oltin Hurezeanu (primul câștigător al concursului „Vrei să fii miliardar?”) și familia îndurerată.

Vă las videoclipul piesei „Seducție” a trupei Direcția 5, din 1993, care a avut-o ca protagonistă pe Cătălina.

 

 

 

 

 

 

 

 

What's Your Reaction?
Ador
2
Confuz
0
Iritat
0
Trist
1
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021