Now Reading
Vești bune pentru fanii Arad Open Air, cel mai mare festival din vestul țării

Vești bune pentru fanii Arad Open Air, cel mai mare festival din vestul țării

arad open air

Cel mai mare festival din vestul țării, Arad Open Air, s-ar putea să se reîntoarcă, împreună cu artiștii tăi preferați, în acest an. 

După ce am dansat și am cântat împreună cu Vița de Vie, Paraziții, B.U.G. Mafia, Paul Damixie, Vanotek, Mahmut Orhan, Mattn, ATB, Goran Bregovic și Paul van Dyk, asta ca să îi numesc doar pe câțiva dintre cei care au încins atmosfera la ultimele ediții AOA, în 2020 din păcate nu s-a putut organiza festivalul, dar anul acesta avem șanse să ne distrăm din nou pe Aeroportul Internațional Arad.

Data anunțată inițial pentru Arad Open Air a fost modificată, din cauza vremurilor instabile în care trăim, la fel cum s-a întâmplat și cu alte evenimente atât din țară, cât și în străinătate.

Data organizării festivalului este momentan, pe pagina oficială, 25-27 iunie, însă este posibil să se schimbe. Totuși, în urma anunțului Ministerului Culturii, care a propus mai multe scenarii pentru organizarea spectacolelor, și a premierului, vor avea loc evenimente-test, la fel cum a fost și în alte țări, pentru a se vedea care este riscul de infectare. Lucrurile stau bine deoarece, de exemplu, la concertul la care au participat mii de persoane în Barcelona nimeni nu s-a infectat.

CE SPUN ORGANIZATORII AOA

Organizatorii Arad Open Air Festival ne dau vești bune. Aceștia spun că evenimentul s-ar putea organiza anul acesta, însă, bineînțeles, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară.

Redăm mai jos anunțul făcut pe pagina oficială AOA.

„Ne e dor de voi! 💓
Avem vești bune, urmează să anunțăm perioada în care ne vom revedea. În curând guvernul va comunica procedurile de organizare a evenimentelor. Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către AOA atât pentru organizatori, cât și pentru artisti, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza:

– prin prezentarea unei dovezi de vaccinare anti-COVID-19;

– prin prezentarea unui test negativ efectuat cu maximum 48 de ore înainte de eveniment;

– prin prezentarea unui document medical care să ateste imunizarea conferită de trecerea prin boală;

– prin testare rapidă înainte de evenimentul respectiv, situație care se aplică persoanelor care nu se încadrează în celelalte trei variante”.

Abia așteptăm să ne revedem la Aeroport, să ne distrăm, să dansăm și să ne amintim de vremurile bune, cu muzica artiștilor noștri preferați pe fundal, desigur.

What's Your Reaction?
Ador
8
Confuz
3
Iritat
2
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021