Now Reading
Arădeanca Bianca Tirsin a reprezentat România la competiția Miss Universe

Arădeanca Bianca Tirsin a reprezentat România la competiția Miss Universe

bianca-tirsin-miss

O arădeancă cu care ne mândrim, Bianca Tirsin, a reprezentat România la concursul internațional de frumusețe Miss Universe. Ediția cu numărul 69 a avut loc în data de 16 mai, în Florida, SUA. 

Bianca este o tânără frumoasă și inteligentă, o studentă în vârstă de 22 de ani din Arad, care a câștigat deja numeroase concursuri de frumusețe, inclusiv Miss Arad și Miss Universe România, și care, de la o vârstă fragedă a dat dovadă de spirit antreprenorial, administrându-și propria afacere.

Ea a strălucit pe scena Miss Universe, purtând ținute superbe, care au fost extrem de apreciate.

bianca-tirsin

bianca

Chiar dacă nu a ajuns printre finaliste, Bianca se poate lăuda că și-a reprezentat țara în cadrul unui concurs prestigios. Ea a fost extrem de încântată de experiență, iar la final, a felicitat-o pe Miss Mexic, Andrea Meza, care a fost încoronată Miss Universe.

miss-universe

Cea mai frumoasă călătorie a ajuns la final. Îmi voi aminti de aceste săptămâni cât voi trăi! Nu mi-am imaginat niciodată că voi putea să evoluez atât de mult, într-o perioadă atât de scurtă de timp – și totuși, am învățat o mulțime de lucruri despre lumea în care trăim, dar și despre mine însămi. Vreau să o felicit pe Andrea Meza, noua noastră Regină a Universului – ai fost uluitoare, și meriți această coroană. Țara ta e mândră de tine! Sper că și țara mea este mândră, de asemenea. Vreau să dedic această reușită familiei mele, dar și României. Vă iubesc mai mult decât vă puteți imagina, a scris Bianca Tirsin pe pagina sa de Instagram.

Noi îi urăm succes pe mai departe și o felicităm pentru această reușită!

 

 

Foto: https://www.facebook.com/biancatirsinofficial

What's Your Reaction?
Ador
2
Confuz
1
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021