Now Reading
Vara începe cu un eveniment pentru melomani: „Târgul de Viniluri”, ediția a VI-a

Vara începe cu un eveniment pentru melomani: „Târgul de Viniluri”, ediția a VI-a

vinil

Încetul cu încetul parcă ne simțim relativ mai aproape de normalitate, odată cu noile relaxări. Lucrurile nu au revenit la cum erau înainte și cine știe când (și dacă) se va mai întâmpla asta vreodată, dar măcar avem perspectiva unei veri puțin mai liniștite. Vara începe cu un eveniment frumos dedicat melomanilor arădeni, care preferă să asculte muzică într-un stil „old school”. 

Organizatorii Târgului de Viniluri anunță că ediția a VI-a va avea loc în data de 5 iunie, la ora 12:00, pe terasa Clubului Flex din incinta Ștrandului Neptun, în aer liber.

Ce poți vedea la Târgul de Viniluri

Cei prezenți se vor putea delecta cu discuri noi adăugate prin cutiile expozanților, gata de a fii descoperite, de la albume care au influențat istoria muzicii până la ediții limitate, toate acestea la un suc, o bere rece servita pe terasă alături de povești, amintiri, taclale prieteni noi și vechi, spun organizatorii.

Expozanții sunt atât locali, cât și din alte județe, dar și din Ungaria. Aceștia și-au împrospătat deja lădițele cu multe viniluri atât noi, cât și second-hand din propriile colecții. Printre ele, veți putea găsi discuri de diferite genuri muzicale, rock, jazz, disco, soul, funk, punk, etc.

Pasionat de viniluri? Cum te poți înscrie

Înscrierile online ca și expozant se pot face, printr-un e-mail trimis la adresa zeppelin0406@gmail.com, până la data de 2 iunie 2021 sau telefonic la nr de telefon 0762.687.475.

Mai multe informații, pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events

targ-de-viniluri

Foto principală: Mink Mingle on Unsplash
What's Your Reaction?
Ador
1
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021