Now Reading
Se apropie Ziua Copilului! Cine are liber de 1 Iunie

Se apropie Ziua Copilului! Cine are liber de 1 Iunie

ziua-copilului

După un an greu și zbuciumat, copiii și elevii au un motiv de bucurie: se apropie Ziua Copilului! 

Domeniul educației a fost printre cele mai afectate în urma acestei crize mondiale. Mulți copii au rămas în urmă cu materia, unii nu au avut nici acces la școala online, iar profesorii s-au străduit cum au putut să țină orele.

De asemenea, pentru părinții care au lucrat de acasă a fost un adevărat tur de forță, mai ales dacă au copii mici, în clasele primare, care învățau primele litere printr-un ecran.

Cine are liber de 1 Iunie

Ziua de 1 Iunie a fost declarată oficial zi liberă de către autorități.

Astfel, copiii, elevii, profesorii și părinții vor fi liberi marți, în data de 1 iunie 2021.

Datorită faptului că au intrat în vigoare mai multe măsuri de relaxare, autoritățile locale au pregătit tot felul de evenimente pentru cei mici, spectacole în aer liber, ateliere de vopsit pe față, jocuri, etc. Cu toate acestea, participarea va fi permisă numai în anumite condiții, stabilite de fiecare localitate în parte.

Minivacanță de Ziua Copilului? 

Deși mulți sperau că va exista o punte între Ziua Copilului și weekend, Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunță că este foarte puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, ținând cont de problemele cu care s-a confruntat Educația în ultima perioadă. Elevii numai ce au revenit în bănci și au avut și o vacanță lungă în aprilie.

Raluca Turcan îi sfătuiește pe cei care vor să plece undeva în aceste zile să își ia luni o zi de concediu, pentru a putea lega weekend-ul de 1 Iunie.

 

 

Photo by Anna Earl on Unsplash

 

What's Your Reaction?
Ador
1
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021