Now Reading
Ellie White are un nou videoclip, într-un cadru de vis. Filmările au fost cu năbădăi

Ellie White are un nou videoclip, într-un cadru de vis. Filmările au fost cu năbădăi

ellie white

Ellie White a lansat o nouă melodie, iar videoclipul a fost filmat în Grecia. Filmările pentru „Hoț de dragoste” au întâmpinat multe provocări.

Ellie White a lansat melodia „Hoț de dragoste” alături de un videoclip de poveste filmat în Kavala și Hakidiki din Grecia. Pe parcursul videoclipului, Ellie a schimbat două ținute, soarele și căldura permițându-i să se joace cu outfit-uri de vară. Filmările au durat două zile, cu o echipă de patru oameni, iar videoclipul a fost filmat și produs exclusiv de casa lor de producție. Totodată piesa este lansată la casa de discuri a lui Ellie, Now Music.

Cum a fost la filmări

Artista a mai mărturisit că filmările au decurs excelent în prima zi, însă în cea de-a doua vântul le-a dat bătăi de cap deoarece a reușit să aducă valurile mării pe toată echipa de filmare, inclusiv pe asistentul din Grecia pe care Ellie și l-a dorit pentru a realiza un videoclip care să se potrivească perfect cu povestea melodiei. În plus, montajul a fost realizat de echipa de la Pixel Battalion.

ellie

„Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viață, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenței noastre, singura emoție care ne poate face să simțim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundăm în cele mai adânci peșteri”, spune Ellie.

Piesa este deja pe Youtube!

Piesa a fost lansată pe canalul de YouTube al cântăreței, iar prin „Hoț de dragoste” aceasta spune că dorește „să vă trec prin emoțiile primei priviri, primei atingeri și a emoțiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiți cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simțiți așa, sau chiar să vă încălzească sufletul ceva ce simțiți chiar în acest moment. Enjoy the music!”.

 

What's Your Reaction?
Ador
1
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021