Now Reading
Ultima zi în care îți poți cumpăra abonament la preț de Early Bird! Cine sunt artiștii confirmați la Arad Open Air

Ultima zi în care îți poți cumpăra abonament la preț de Early Bird! Cine sunt artiștii confirmați la Arad Open Air

aoa

Cel mai mare festival de muzică din vestul țării, Arad Open Air, se apropie cu pași repezi. După ce anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei, acum știm cu siguranță că ne vom distra împreună în perioada 13-15 august, alături de mulți artiști îndrăgiți, la aeroportul din Arad.

Dacă ești hotărât să mergi la festival, grăbește-te să prinzi abonamentele la preț redus, deoarece de mâine se vor scumpi!

Ultima zi pentru abonamente la preț de Early Bird

Organizatorii AOA anunță că astăzi, 14 iulie, este ultima zi în care vă puteți achiziționa abonament la preț redus. Prețurile abonamentelor valabile pentru cele trei zile de festival sunt:

REGULAR TICKET – 99 lei
CAMPING TICKET – 159 lei
VIP TICKET – 179 lei

Din 15 iulie însă, prețul va crește de la 99 lei la 149 de lei.

Cine va urca pe scenă

Mai este o lună până la festival, motiv pentru care încă nu au fost anunțați toți artiștii. Dar, ceea ce știm sigur este că participanții vor avea parte de muzică live, rock, techno, rap, dubstep, muzică electronică, dance și nu numai alături de artiști români atât locali, cât și de renume național, dar și de vedete internaționale, dintre care unele vin în premieră la AOA.

Așadar, dacă mergi la Arad Open Air Festival te vei distra alături de CTC, Subcarpați, Gojira & Planet H, Cargo, Vali Bărbulescu, Golan, Andi Tolea, finalistul emisiunii Vocea României, alături de trupa sa Rules, Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României (sez. 9) cu trupa, Mike Kross, Paul Damixie, Pascal Junior, Basska și Dj Shiver.

Dintre artiștii internaționali îi menționăm pe Brooks, dj și producător olandez, Julian Jordan, la fel, dj și producător olandez, Mahmut Orhan, care este deja un artist „de-al casei” la AOA și foarte iubit de fani, și Outlandish, trupa alături de care vom cânta hit-ul „Aicha”.

Pe scena ABC vor urca RARESH, ROOT, PAUL K, SEPP, NU ZAU, CRUZ, ZE SALVADOR, HERCK, TIMIRASH, BREAD&BUTTER, SOMESAN și SANDRU.

 

Urmează ca organizatorii să anunțe noi nume, așteptăm cu nerăbdare!

 

What's Your Reaction?
Ador
2
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021