Now Reading
Meci caritabil pe stadionul Motorul pentru a-l ajuta pe „Hidi”, un jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă, care trece prin clipe cumplite

Meci caritabil pe stadionul Motorul pentru a-l ajuta pe „Hidi”, un jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă, care trece prin clipe cumplite

hidi

Fostul fotbalist Florin Hidișan, jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă din România, a fost un mijlocaș important pentru fotbalul românesc în ultimele două decenii, iar acum are mare nevoie de ajutorul nostru. 

„Hidi” a adunat 107 meciuri și 7 goluri în Liga 1, evoluând de-a lungul carierei pentru Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii, U Cluj sau Arieșul Turda. S-a retras în 2018, de la Ocna Mureș, echipa din orașul natal, și acum are nevoie de ajutor pentru un tratament foarte costisitor, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Participă la meciul amical pentru Florin Hidiș!

Începând cu 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵.𝟬𝟬, pe 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗠𝗼𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 din Arad, se va da startul unui meci amical, caritabil, de susținere și încurajare pentru Florin Hidișan. Așadar în teren vor intra foști jucători ai echipei Poli Timișoara.

𝗢𝗹𝗱 𝗕𝗼𝘆𝘀 𝗣𝗼𝗹𝗶 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀̦𝗼𝗮𝗿𝗮:

Pepu Țurcaş, Cristi Dancia, Florin Macavei, Cristi Utfineanț, Florin Bătrânu, Ilie Stoican, Călin Bota, Romică Buia, Paul Codrea, Razvan Ionilă, Dani Noje, Alin Crișanov, Marcel Băban, Florin Topală, Sorin Gheju, Vali Velcea

împreună cu foști jucători ai echipei UTA Arad,

𝗢𝗹𝗱 𝗕𝗼𝘆𝘀 𝗨𝗧𝗔 𝗔𝗿𝗮𝗱:

Norbert Varga, Dorel Toderaș, Vasile Georgiu, Dacian Tuef, Marius Ciubăncan, Cristian Todea, Tavi Nadiu, Alin Gligor, Cristian Lăzău, Costel Bogoșel, Marius Grad, Dorel Mutică, Rolland Nagy, Sandu Gaica, Raul Burtea, Sebastian Huțan, Sorin Botiș, Nicolae Mitu.

Alături de ei vor fi și membrii 𝗦𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗧𝗔!

Cum poți dona

„Suntem alături de Florin, și ne-am propus să organizăm acest meci caritabil, fondurile colectate de la participanți vor fi donate lui Florin, pentru a acoperi o parte din cheltuielile intervențiilor si tratamentelor medicale atât de necesare!

Dacă nu ajungeți fizic la meci, lăsăm aici conturile:

𝗖𝗢𝗡𝗧 𝗟𝗘𝗜: 𝗥𝗢𝟱𝟲𝗕𝗧𝗥𝗟𝗥𝗢𝗡𝗖𝗥𝗧𝟬𝗖𝗘𝟮𝟲𝟴𝟰𝟴𝟬𝟭
𝗖𝗢𝗡𝗧 𝗘𝗨𝗥𝗢: 𝗥𝗢𝟬𝟯𝗕𝗧𝗥𝗟𝗘𝗨𝗥𝗖𝗥𝗧𝟬𝗖𝗘𝟮𝟲𝟴𝟰𝟴𝟬𝟭

Vă așteptăm în echipa învingătoare a lui Florin Hidișan!”, spun organizatorii evenimentului, Norbert Varga și Dorel Toderaș.

Mai multe detalii, aici. 

What's Your Reaction?
Ador
1
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021