Now Reading
Arad Open Air Festival a început în forță! Outlandish, Pascal Junior, Cargo și mulți alții au încins atmosfera (FOTO)

Arad Open Air Festival a început în forță! Outlandish, Pascal Junior, Cargo și mulți alții au încins atmosfera (FOTO)

Cea de-a cincea ediție a Arad Open Air Festival a început cu muzică, dans și zâmbete. Outlandish, Pascal Junior, Cargo, Subcarpați și mulți alții au oferit publicului momente memorabile. AOA 2021 continuă azi cu artiști de excepție și o atmosferă de poveste.

După un an de pauză, iubitorii muzicii rock și electronice s-au bucurat de show-uri spectaculoase. Mii de oameni au cântat și au dansat până în zorii zilei. Artiștii prezenți pe scenele Arad Open Air au purtat publicul prin călătorii muzicale spectaculoase. Outlandish a avut parte de un public plin de energie care a cântat alături de ei faimoasele hit-uri precum „I’m calling you” sau „Aicha”. Cargo au cântat la unison cu cei prezenți dedicând melodia „Aproape de voi” lui Adi Bărar. Subcarpați au venit cu multă energie cu melodii noi și vechi și cu binecunoscutele ritmuri de folclor.

 La scena ABC, Sepp și Nu Zau, Root și Paul K le-au oferit iubitorilor stilului ro-minimal seturi speciale și multă fericire. În această seară, scena ABC continuă distracția cu Raresh, Herck, Timirash, Sandru, Cruz și Ze Salvador și aceeași voie bună.

„Artiștii și publicul din această seară ne-au făcut să simțim că timpul a stat în loc. Energia și zâmbetele celor prezenți și bucuria artiștilor care au avut printre primele spectacole după o lungă pauză ne-au oferit sentimente de nedescris. Eforturile de a organiza un eveniment în pandemie au meritat din plin”, transmite Glad Varga, organizatorul festivalului.

Ce urmează în ziua a doua a AOA

Azi evenimentul începe la ora 19:00, cu Kings Are Overrated. Cei mai așteptați artiști ai serii sunt CTC, Gojira & Planet H, Vali Bărbulescu și Julian Jordan care vor urca pe scena principală a Arad Open Air Festival cu set-uri și show-uri de excepție.

Participanții care nu sunt vaccinați se pot prezenta la centru de testare de la intrarea în festival începând cu ora 14:00 pentru a evita aglomerația de la ora 18:00. De asemenea, organizatorii au pregătit două tipuri de acces, pe două rânduri diferite, unul pentru vaccinați, cei care au trecut prin boală sau care au test PCR și unul pentru cei care doresc să își facă testul pe loc.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Biletele pentru o zi se pot achiziționa la prețul de 75 de lei, atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și la intrarea în festival.

Parteneri: Virgin Radio România, UTA, Costa Coffee, Bulldog, Coca-Cola, UVVG, Maschio, MAN construcții, HAI, FCC, Heineken, Red Bull România, Pastel Ceramica, PRbeta Agency și West Media.

 

What's Your Reaction?
Ador
2
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021