Now Reading
Eveniment deosebit, unic în țară, la Arad. Fashion on the Bridge a reunit mai mulți designeri, printre care și Clara Rotescu și Cătălin Botezatu (GALERIE FOTO)

Eveniment deosebit, unic în țară, la Arad. Fashion on the Bridge a reunit mai mulți designeri, printre care și Clara Rotescu și Cătălin Botezatu (GALERIE FOTO)

fashion on the bridge

Un eveniment frumos și plin de culoare a avut loc în cursul serii trecute, în cadrul Zilelor Aradului. Mai mulți designeri, atât locali, cât și de renume național și internațional și-au prezentat creațiile într-un cadru inedit, pe pasarela de peste Mureș. 

Aradul are deja de câțiva ani „în palmares” evenimente de fashion, care cu timpul au devenit tot mai mari, de exemplu Arad Fashion Days, având ca invitați designeri cunoscuți, care au fost încântați și au și revenit în orașul nostru.

Fashion on the Bridge, un eveniment unic în țară și nu numai

Celebrul designer Cătălin Botezatu a declarat că nimeni din țară și nici măcar din Europa de Est nu a mai organizat o astfel de prezentare de modă, pe un pod, fiind plăcut surprins de idee.

Anul acesta, în cadrul zilelor Aradului, organizatorii Arad Fashion Days și-au unit forțele cu Primăria Municipiului Arad și au organizat Fashion on the Bridge. Zeci de modele au defilat pe pasarela de peste Mureș, spre deliciul publicului prezent.

„Așa cum v-am obișnuit și de data aceasta am reușit să ne unim forțele alături de Primăria Arad #aradenipentruaradeni și să aducem pe podiumul arădean designeri inediți. Domnul primar Calin Bibart și echipa sa sunt oameni importanți pentru noi. Ei își doresc ca noi, arădenii să avem parte de evenimente culturale cât mai diversificate iar acesta a fost doar începutul! Probabil singurul eveniment din România desfășurat pe o pasarelă cu un catwalk de peste 140m. Țin acum să mulțumesc modelelor care au defilat superb, pentru mine ele sunt eroine. Echipa Arte studio a fost și de data aceasta alături de noi fiind mereu pregătiți și pe poziții pentru ca hairstyle-ul fetelor sa fie on point! Beny Mark alături de echipa sa de make-up artiști au avut grijă ca fiecare invitat dar și model să arate impecabil. Prezentatorilor Alina Fabri și Zoltan Lovas gazdele noastre care au tinut publicul în priză. Paisprezece designeri ne-au încântat privirile, prezentând colecțiile pline de culoare și rafinament. Mulțumiri speciale Catalin Botezatu & Clara Rotescu pentru prezența voastră și pentru spectacolul creat pe scenă”, a declarat Paul Micșa, designer și organizator al evenimentului.

Cine sunt designerii de la Fashion on the Bridge

Arădeni la început de drum sau consacrați și-au prezentat creațiile alături de designeri celebri la nivel internațional.

Show-ul a început cu Chic by Vali Cioban, o creatoare de modă arădeancă extrem de îndrăgită, cunoscută și peste hotare. Cu această ocazie a sărbătorit și 30 de ani de activitate și a promovat un mesaj de toleranță și iubire.

Cei prezenți au putut admira rochii și costume elegante ale casei Cozacone, coafuri și machiaje deosebite realizate de Arte Academy, creații care au avut ca temă centrală jungla și animal print-ul by Cătălin Botezatu, rochii rafinate cu care ne-a obișnuit Eli Lăslean (ELLIS), designer-ul arădean cunoscut pentru creațiile realizate pentru prima doamnă a țării, precum și colecții deosebite prezentate de Bianca Ilonca, Agnes Brown, Clara Rotescu (MIAU by Clara Rotescu), Zaggarro, Cosette, Lady’s Secret, Estallian și Mirabel, o altă creatoare de modă din Arad extrem de apreciată de clientele sale și nu numai.

A fost un eveniment reușit care a durat până târziu în noapte, și sperăm să avem cât mai multe astfel de show-uri în orașul de pe Mureș.

Foto/ Video: City Girl
What's Your Reaction?
Ador
5
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021