Now Reading
Printre atâția nori gri, mai apare și câte un curcubeu! SkirtBike a îmbrăcat orașul în culori, frumusețe și veselie

Printre atâția nori gri, mai apare și câte un curcubeu! SkirtBike a îmbrăcat orașul în culori, frumusețe și veselie

skirtbike

După o perioadă apăsătoare, iată că totuși mai avem și motive de bucurie. Deși cerul a fost destul de înnorat astăzi, la orele prânzului s-a înseninat odată cu apariția frumoaselor bicicliste care au participat la SkirtBike Arad.

După o pauză de aproape doi ani, SkirtBike a reunit doamne și domnișoare elegante, cu biciclete accesorizate cu baloane și flori colorate, la o promenadă prin oraș.

Participantele au fost foarte încântate să se reîntâlnească în acest cadru deosebit și ne bucurăm și noi că evenimentul a putut fi organizat.

Cum s-a desfășurat SkirtBike Arad 2021

La ora 14:00 deja platoul din fața Primăriei a început să prindă viață, tot mai multe bicicliste veneau pentru a-și lua pachetul de înscriere. Unele norocoase au găsit și surprize de la sponsori!

Apoi, la ora 15:00, s-au încolonat, în frunte cu un echipaj de poliție, urmat de un autoturism decapotabil în care se aflau Miss Arad 2021, Rebeka Tira, Miss Top Model of the World România, Ioana Hotăran (care a fost și imaginea SkirtBike Arad 2021) și Miss Bikini, Baidoc Ancuța Daniela, sub supravegherea voluntarilor de la Asociația Bicicliștilor Amatori și Asociația „La Bottega”, care au oferit asistența tehnică pe traseu, și o echipă de la Asociația ASPA One Life în colaborare cu Ambulanța Privată Valora Med. 

După plimbare, care s-a desfășurat pe Bulevardul Revoluției pornind din fața Primăriei spre Podgoria, Gara CFR, Fortuna și retur, nu au mai avut loc tombole și spectacole muzicale ca în alți ani, din cauza situației actuale, iar Miss SkirtBike, Miss Culoare UNI și Miss Zâmbet vor fi desemnate online, zilele următoare. Acest lucru este valabil și pentru cele care au participat la tombole, premiile fiind anunțate tot online.

Gânduri post-eveniment

SkirtBike este organizat de 9 ani încoace cu mult drag și spor de către Lidia Flutur și Cristina Laza. Cu ajutorul sponsorilor și al colaboratorilor, au reușit și anul acesta, în ciuda tuturor obstacolelor, să realizeze un eveniment frumos, care ne-a adus zâmbetul pe buze.

„A fost o ediție plină de culoare, de veselie, și s-a văzut bucuria doamnelor și domnișoarelor pe chip. Personal, m-am bucurat de bucuria lor, iar asta îmi dă un impuls în fiecare an, să nu mă las, și să merg mai departe. Nu am vrut să treacă și 2021 fără SkirtBike Arad, așa că i-am dat drumul, iar în scurt timp, totul a fost pus cap la cap. Aducem mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi, sponsori, instituții, presă, voluntari și mulțumim și celor care au răspuns cu nu, pentru că mi-au dat un imbold și mai mare să merg mai departe și să nu mă las. Voi merge mai departe cu SkirtBike pentru că îmi doresc să promovez mersul pe bicicletă în rândul doamnelor și domnișoarelor și pentru că împreună suntem mai puternice, iar povestea merge mai departe”, a declarat pentru City Girl, Lidia Flutur.

 

 

What's Your Reaction?
Ador
7
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
View Comments (2)
    • Îmi pare rău! Noi am anunțat din timp pe site, inclusiv la radio, și la televiziunile locale a fost. Din cauza situației actuale însă, nu s-a știut exact cum se vor desfășura lucrurile decât cu o săptămână înainte. Nu e timpul pierdut, puteți participa anul viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021