Now Reading
Torturi spectaculoase, show-uri gastronomice și soluții inovatoare, la GastroPan 2021 (FOTO)

Torturi spectaculoase, show-uri gastronomice și soluții inovatoare, la GastroPan 2021 (FOTO)

gastropan

Expoziția internațională GastroPan, cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est, și-a deschis porțile marți, 21 septembrie și își așteaptă vizitatorii inclusiv până în 23 septembrie.

Târgul de specialitate, organizat de Boro-Info, redacția revistelor de specialitate Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, va avea loc la centrul expozițional Expo Arad. Numeroși expozanți, furnizorii de produse și servicii pentru afacerile din sector se întâlnesc cu vizitatorii specialiști, reprezentanți din brutării, cofetării, restaurante și alte unități de panificație, cofetărie și HoReCa. Totodată, vom afla cine câștigă mult râvnitele premii: trofeele Pâinea și Tortul Anului 2021.

Inovație, diversitate, eficiență pentru toate tipurile de afaceri din domeniile vizate

Atât furnizorii de produse și servicii pentru afacerile din sector, cât și producătorii din mori, brutării sau cofetării, alături de operatorii de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele consideră GastroPan o reală oportunitate de progres pentru afacerile pe care le conduc sau în cadrul cărora activează. Gama largă de produse, soluții și tehnologii expuse cuprinde: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne pentru sectorul de panificație-patiserie-morărit, materii prime și accesorii inovatoare pentru domeniul cofetăriei și gelateriei, produse și servicii IT pentru unități HoReCa, soluții de igienizare pentru toate unitățile de alimentație publică și ospitalitate, până la ambalaje și accesorii pentru bucătării și laboratoare profesionale de cofetărie. Prezentarea acestora în standurile expozanților este completată de demonstrații practice live susținute de experți de talie mondială, prezentări de tehnologii susținute de specialiști, lansări de produse noi și inovatoare, degustări și ateliere.

Talentul brutarilor, cofetarilor și bucătarilor pricepuți etalat la Concursurile GastroPan

Eveniment conex al expoziției, Concursurile GastroPan sunt, pentru specialiștii din domeniu, punctul când sunt setate noile trenduri. Pe lângă atracțiile permanente, tehnologiile, produsele și soluțiile prezentate la standurile expozanților, cele trei zile ale expoziției vor găzdui cele trei secțiuni ale Concursurilor GastroPan: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

Marți, la secțiunea Cofetărie, concurenții și-au expus cele mai reușite torturi obținute din fructe indigene și piese artistice din pastă de zahăr cu tema „Minunile lumii”. Cel mai râvnit premiu al zilei este trofeul Tortul Anului 2021.

La secțiunea Panificație-Patiserie, miercuri, brutarii artizani, dar și producătorii industriali au prezentat cele mai bune sortimente de pâine și produse de patiserie pentru copii cu intoleranță la gluten. Momentul zilei a fost decernarea trofeelor Pâinea Anului 2021 fabricată industrial în România și Pâinea Anului 2021 realizată artizanal în România.

Joi intră în arenă bucătarii, care se vor întrece în prepararea celor mai apetisante preparate culinare.

Taloanele de acces din 2020 sunt valabile pentru ediția din septembrie 2021.

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

What's Your Reaction?
Ador
5
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021