Now Reading
Poți să te bucuri de Revelion oriunde, chiar și acasă! Aceste produse de machiaj te vor ajuta să strălucești (FOTO)

Poți să te bucuri de Revelion oriunde, chiar și acasă! Aceste produse de machiaj te vor ajuta să strălucești (FOTO)

makeup

Ne mai desparte o singură zi de noaptea dintre ani, suntem pregătiți să îi spunem „Adio!” lui 2021, mai ales că ne-a dat mult de furcă, și să ne punem toate speranțele într-un 2022 mai bun. 

Petrecerile, inclusiv Revelionul, nu au mai fost la fel în ultimii doi ani, dar chiar și așa ne putem bucura de momentul în care ceasul arată ora 00:00. Indiferent că mergem la o cabană la munte, la un party elegant sau stăm acasă cu familia și câțiva prieteni, noaptea dintre ani este un eveniment special care merită sărbătorit.

Deși situația e puțin mai relaxată acum, multă lume preferă să stea acasă în întâmpinarea lui 2022, iar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie o seară banală.

O ținută festivă și un machiaj sclipitor cu siguranță ne vor induce starea potrivită. Deși sunt lucruri aparent banale, ne pot ajuta să ne simțim bine și să mai uităm de necazurile din anul care se încheie.

Ne concentrăm pe privire și vă propun câteva palete și produse de make-up cu ajutorul cărora puteți obține look-uri superbe de Sărbători.

Cuvântul de ordine este „glitter”, pentru că, dacă nu acum, atunci când? 🙂

Urban Decay Stoned Vibes

urban decay

Stoned Vibes de la Urban Decay este una din cele mai frumoase și festive palete ale brand-ului. Lansată anul trecut, a avut un mare succes printre iubitoarele de make-up datorită texturii deosebite a fardurilor, care conțin turmalină, un cristal semiprețios care se spune că ajută la eliminarea vibrațiilor negative.

Stoned Vibes conține 12 nuanțe, din care patru mate (pentru bază, colțul extern, pliu și arcadă) și 8 sclipitoare, astfel încât poți realiza o mulțime de look-uri. Cele 8 farduri deosebite se vor vedea cel mai bine peste o bază de machiaj, aplicate direct cu degetul. Paleta are și o pensulă cu două capete, dar pentru o atmosferă de sărbătoare poți „apela” și la setul de pensule aurii de la Essence, care conține o pensulă pentru fard (foto) și una pentru obraz.

 

stoned vibes

Boys’n Berries Magic Nights

magic nights

Aceasta este una din cele mai frumoase palete testate în 2021. Boys’n Berries se pot lăuda cu produse foarte bune, la un preț accesibil. Atât rujurile, paletele, cât și pensulele lor sunt de foarte bună calitate, iar asta fără să te ardă la buzunar. Într-adevăr, Magic Nights este o paletă mai scumpă, dar de Black Friday a fost redusă la aproximativ 80 de lei, ceea ce pentru o paletă atât de mare este un preț ok.

Vei găsi 24 de farduri foarte pigmentate, culori super frumoase, cu diverse texturi, mate, metalice, precum și glitter presat duo-cromat. De asemenea, paleta conține și o oglindă mare, un iluminator, un blush corai și o pudră pentru contur. Fardurile pentru pleoape vor adera cel mai bine peste o bază de machiaj și vor rezista mai mult.

Machiajele pe care le poți realiza cu ajutorul acestei palete sunt nelimitate, datorită diversității culorilor. De la un machiaj simplu de zi, până la unul dramatic, pentru noaptea dintre ani, Magic Nights are de toate.

magicnights2

Drăgălășenii de la Too Faced – Christmas Coffee și Gingerbread Spice

Cei de la Too Faced sunt cunoscuți pentru paletele lor super drăguțe, care par mai degrabă să se adreseze tinerelor și adolescentelor, decât femeilor în toată firea, dar, sincer, nu prea poți rezista, indiferent de vârstă. Mai ales că produsele lor sunt de înaltă calitate, culorile sunt deosebite, se blenduiesc ușor, și miros delicios.

În fiecare an Too Faced lansează o colecție de Crăciun, iar în 2021 am avut parte de o colecție foarte frumoasă cu tema Crăciunul în jurul lumii. Deși îți vine să iei toată colecția la cât de frumos e „ambalată”, este recomandat mai întâi să te uiti la recenzii, găsești o grămadă pe youtube, și preferabil să fie recenzii cât mai oneste, nu făcute de youtuberi de beauty care colaborează cu brand-ul. Apoi, să vezi de ce chiar ai nevoie, nu doar să cumperi de impuls pentru că arată drăguț, deși repet, tentația e maaaare.

toofaced

Dintr-o colecție mai veche de Crăciun am ales Gingerbread Spice, iar din cea din 2021, Christmas Coffee, ambele sunt mini-palete, adorabile, cu tema omului din turtă dulce. Fardurile miros, evident, a prăjituri dulci, și sunt nuanțe perfecte pentru Sărbători.

Chiar dacă sunt micuțe, ambele palete conțin câte 8 culori, cu ajutorul cărora poți obține look-uri diverse. Ai farduri mate, sclipitoare, metalice, deschise și închise. Câteva avantaje ale acestor mini-palete sunt prețul (Too Faced este un brand destul de scump), faptul că poți testa formula și textura fardurilor înainte de a investi într-o paletă mai mare (atenție însă la cele în ambalaj de carton, în ediții limitate, deseori calitatea lor este mai slabă) și cutia metalică în care se află, fiind foarte ușor de transportat, inclusiv în călătorii.

toofaced2

Un machiaj al ochilor este incomplet fără ele, mascara și eyeliner, preferatele din 2021

După cum spuneam, în acest articol ne concentrăm pe privire. Oricât de wow ar fi machiajul ochilor, doar din farduri nu poți obține chiar totul.

Cele mai bune mascara încercate în acest an chiar m-au impresionat și sunt și accesibile. Nu degeaba toată lumea e înnebunită după gama Lash Princess de la Essence, chiar sunt produse foarte bune!

Din această gamă, preferatele au fost False Lash Effect (cel verde) și Curl & Volume (cel nou, roz). Am încercat și cel portocaliu și mov, dar nu s-au ridicat la nivelul primelor două. Oferă alungire, curbare, negru intens, nu lipesc genele decât foarte puțin, problemă care se poate rezolva cu un separator de gene (precum cel de la Real Techniques din foto), și rezistă toată ziua. De asemenea, și Sky High, noua mascara de la Maybelline, face același lucru, având însă o pensulă total diferită, de cauciuc, cu peri scurți.

mascara

Clar, cel mai spectaculos eyeliner este cel negru, cu ajutorul căruia poți obține un efect superb de cat-eye (ochi de pisică), care va completa machiajul de Revelion. Dar, dacă vrei să încerci ceva diferit și te-ai săturat de dunga neagră, avem o idee interesantă.

Poți fie să încerci tușuri de ochi colorate, cum sunt cele de la Rimmel London, care au și sclipici, sau poți să folosești produse 2 în 1, cum sunt fardurile cremoase.

Gama Color Tattoo 24 hr de la Maybelline este perfectă pentru o linie de tuș ieșită din tipare. Aceste farduri cremoase pot fi folosite și ca atare, aplicate peste o bază, direct cu degetul, sau, cu ajutorul unei pensule subțiri, tot peste o bază aplicată în prealabil, se poate obține o linie de tuș colorată.

Nuanțele preferate pentru Sărbători au fost Knockout și Highflyer, care arată superb în combinație cu fardurile aurii sau cu glitter deschis la culoare. Sunt nuanțe de prună și burgundy și rezistă toată ziua (sau toată noaptea) pe pleoape.

tuș

Un machiaj de impact nu poate fi realizat decât cu ajutorul unor instrumente potrivite, iar acest set mov de la Real Techniques are toate pensulele de bază, pentru aplicarea fardului, estompare, detalii, tuș sau ruj și un separator de gene.

Despre rujuri nu am vorbit, dar, ținând cont că de Revelion e permis (aproape) orice în materie de intensitate, chiar dacă ochii vor fi evidențiați, puteți asorta un ruj roșu sau vișiniu elegant. Acesta va rezista cel mai bine pe niște buze exfoliate și hidratate, aplicat peste un creion de buze în aceeași nuanță. Pentru siguranță, ține-l totuși aproape 🙂 .

An Nou fericit, colorat și sclipitor să aveți!

 

 

What's Your Reaction?
Ador
4
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021