Now Reading
Cine va încinge atmosfera la Arad Open Air Festival 2022? Data oficială, artiștii confirmați și detalii despre abonamente

Cine va încinge atmosfera la Arad Open Air Festival 2022? Data oficială, artiștii confirmați și detalii despre abonamente

AOA

Timpul zboară, iar unul din cele mai mari evenimente din vestul țării se apropie cu pași repezi. Arad Open Air ne așteaptă să petrecem trei zile și trei nopți alături de artiștii noștri preferați. 

Data inițială a evenimentului s-a modificat, astfel că AOA 2022 va avea loc în toiul verii, în 8 – 9 – 10 iulie, în locația deja cunoscută, la Aeroportul Arad.

Organizatorii au anunțat deja câțiva artiști și urmează mulți alții. Distracția este garantată la live stage, techno stage și la summer slide & DJ party, unde îi așteaptă pe participanți un tobogan uriaș.

Cine vine anul acesta la AOA

Artiștii care vor încinge atmosfera anul acesta la Arad Open Air pe live stage sunt Smiley, Spike, Dj Shiver, B.U.G. Mafia, Șatra B.E.N.Z și Dirty Nano care promit un show EPIC. Mai multe nume vor fi anunțate în curând.

Pe scena techno vor mixa, printre alții, Cezar, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Mihigh, Timirash. A fost, de asemenea, publicat și programul pe zile:

techno stage

Prețuri abonamente

Abonamentele pentru trei zile de festival se pot achiziționa acum la prețul redus de 149 de lei, de pe pagina oficială www.openairfestival.ro

Ulterior, potrivit organizatorilor, prețul va crește, la casa de bilete de la intrarea în festival va fi 300 lei. Pentru abonamente VIP veți plăti 249 de lei în faza de presale, iar la intrare 500 de lei.

Așadar, dacă sunteți siguri că vreți trei nopți de muzică și distracție vara aceasta, grăbiți-vă să prindeți biletele la preț redus!

What's Your Reaction?
Ador
3
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021