Now Reading
Festivalul Berii revine la Arad cu artiști îndrăgiți! Vom dansa pe piesa „Cotton Eye Joe” împreună cu Rednex

Festivalul Berii revine la Arad cu artiști îndrăgiți! Vom dansa pe piesa „Cotton Eye Joe” împreună cu Rednex

festival

Odată cu ridicarea restricțiilor, revin festivalurile la Arad. Printre acestea se numără și celebrul Festival al Berii, care nu a mai fost organizat de foarte mulți ani în orașul nostru.

Vara aceasta vom dansa pe „Cotton Eyed Joe”, piesa copilăriei și adolescenței noastre, deoarece trupa suedeză Rednex vine la Arad!

„La 23 de ani după debut, ne revedem la Ștrandul Neptun Arad să ciocnim în cinstea celui pe care ne mândrim să-l numim Festivalul Berii Arad. Din 2007 îl așteptăm, din ‘99 îi suntem părinți, iar în 2022 îl primim cu brațele deschise. Muzică, bere, atmosferă și dans pe două scene, într-un weekend deosebit la Ștrandul Neptun, unde cu 23 de ani în urmă a început totul cu Festivalul Eclipsei 1999”, spun organizatorii.

Cine va urca pe scenă

La Festivalul Berii ediția 2022 vor fi două scene pe care vor urca atât artiști autohtoni, cât și internaționali. Printre ei se numără:

♦️PARAZIȚII
♦️DR ALBAN (SE)
♦️ZDOB SI ZDUB
♦️Dj PROJECT
♦️OANA RADU
♦️REDNEX (SE)
♦️AZUR
♦️CONNECT-R
♦️COMPACT
♦️YNY Sebi

Urmează să fie anunțate și alte nume.

Bilete și abonamente

Biletele și abonamentele se pot achiziționa atât în mediul online, (festivalulberiiarad.ro), cât și fizic, la intrările principale de la ștrand, (Podul Decebal și pasarela pietonală de pe mal) pe toată durata evenimentului.

Pentru că aparține tuturor celor care își doresc să participe, potrivit organizatorilor, festivalul vine cu oferte de nerefuzat, la abonamente pentru cele 3 zile, până în data de 12 iunie fiind la preț redus:

În perioada 12 mai – 12 iunie -> 75 RON
În perioada 12 iunie – 24 iunie -> 99 RON

Biletul pentru o singură zi se poate achiziționa la prețul de 50 RON.

festivalul berii

What's Your Reaction?
Ador
2
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021