Now Reading
Ediție specială SkirtBike Arad, vara aceasta! Biciclistele sunt așteptate la aniversarea de zece ani

Ediție specială SkirtBike Arad, vara aceasta! Biciclistele sunt așteptate la aniversarea de zece ani

SkirtBike Arad este un eveniment care adună în același loc, an de an, la plimbare cu bicicleta, doamnele și domnișoarele, de 10 ani încoace, și care aduce sub același cer albastru bucurie, zâmbete, flori și multe biciclete.

SkirtBike este cu rochii, fuste, este despre ținute decente, și nu în ultimul rând despre VOI, spun organizatorele Lidia Georgiu și Cristina Laza.

skirtbike

Când are loc SkirtBike Arad 2022 și ce pregătesc organizatorii

SkirtBike va avea loc duminică, în data de 17 iulie, de la ora 16:00.

La eveniment participanții vor găsi: loc de fotografii cu decor special, zona de food & drinks, standuri cu tot felul de chestii faine de cumpărat și alte surprize.

„Vrem să vă întâlniți și să zâmbiți, să vă faceți prietene, să faceți poze, să vă plimbați relaxate!Anul acesta sărbătorim ediția cu numărul 10, prin urmare vă pregătim surprize și momente frumoase, care sperăm să fie speciale pentru voi și să le păstrați ca amintire în suflet! Stați pe aproape pentru mai multe detalii legate de ora de începere, traseu, preluarea pachetului de start sau activitățile complete din program. Încercăm să facem un eveniment fain, pentru că ne dorim să vă simtiți bine și să rămâneți cu amintiri plăcute. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!”, au spus Lidia Georgiu și Cristina Laza

What's Your Reaction?
Ador
11
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021