Now Reading
Smiley, după concertul de la AOA: „Arad, unul din locurile noastre preferate!” (GALERIE FOTO)

Smiley, după concertul de la AOA: „Arad, unul din locurile noastre preferate!” (GALERIE FOTO)

smiley1

S-a încheiat cea de-a doua seară de distracție pe Aeroportul Internațional Arad. O mulțime de oameni au luat parte la un show spectaculos la AOA 2022. Melodia „Oficial îmi merge bine” a răsunat din public sâmbătă, în cea de-a doua noapte de petrecere.

Arad Open Air Festival s-a deschis cu Dj Kataa la Main Stage, iar mai apoi l-a urmat Dj Kattia, care a pregătit publicul pentru o seară de neuitat. De la ora 22:00 a urcat pe scenă Spike, iar publicul a cântat împreună cu artistul melodiile preferate, în special cea mai cunoscută melodie a sa în momentul actual – Zeu.

Smiley, foarte încântat de primirea arădenilor

Cel mai așteptat artist al serii a fost Smiley, care a făcut scena să vibreze cu energia sa pozitivă. Fanii s-au grăbit încă dinaintea concertului să prindă loc în primele rânduri pentru a fi cât mai aproape de artist. După ce a cântat, acesta a luat parte la Meet&Greet cu câștigătorii concursului online, cărora le-a răspuns la întrebări și cu care a făcut câteva poze.

Apoi, a fost organizată o scurtă conferință de presă, la care au participat mulți jurnaliști, dar ne bucurăm că am reușit și noi să îi punem o întrebare.

City Girl: Bine ai venit la Arad! Care este cel mai memorabil moment de la un concert sau emisiune la care ai participat?

Smiley: „Cel mai proaspăt e acesta de la Arad. Foarte mișto. Am zis și pe scenă că de când eram cu Simplu, Arad era una din locațiile noastre preferate să cântăm pentru că aici simțim că suntem înțeleși. Ceea ce făceam cu Simplu acum 20 de ani era foarte greu de înțeles pentru timpurile acelea. Încă e greu de înțeles. Mi se pare că am fost așa ca nuca în perete, dar am lăsat un semn destul de pregnant. Îmi place aici, e un vibe mai «vestic». În rest amintiri de la concerte și emisiuni am o grămadă, nu pot să aleg doar una.”

Smiley a vorbit și despre poveștile din spatele unor piese, precum „Vals”, despre emoțiile din spatele lor, dar ce ne-a impresionat cel mai tare a fost mindset-ul său. Întrebat de colegii de la Joy FM cum reușește să rămână atât de pozitiv în vremurile acestea tulburi, artistul a spus: „Sunt foarte pozitiv în general în abordarea vieții, mă străduiesc să văd lucrurile bune din lumea asta (…) Am credință, am speranță (…) Oamenii în general cred că viața li se întâmplă, însă viața se întâmplă pentru noi. Noi ne construim viața, iar eu sunt un exemplu viu. Tot ce mi-am dorit să fac, am făcut. Nu există altfel. Există o perioadă de timp, nu știu când se va întâmpla sau cum, dar se va întâmpla.”

smiley

DJ-ii au încins atmosfera pentru tot restul serii

Pentru următoarele ore ale serii, DJ Shiver, care a devenit o versiune mai bună a sa și s-a transformat în ALEX SUPER BEATS, a făcut un spectacol uluitor, atunci când pe scenă i s-au alăturat un robot și un dinozaur. Fanii au apreciat zgomotos ideea nebunească a artistului. Paul Damixie și Mike Kross au avut și ei parte de multă dragoste din partea publicului, aceștia făcând petrecăreții să danseze în fața scenei principale până la finalul zilei.

Momentul surpriză al serii a fost atunci când la Main Stage au urcat organizatorul festivalului, Glad Varga, și primarul Municipiului Arad, Călin Bibarț, care au oferit un premiu de 10.000 de lei campionilor mondiali la robotică – Echipa Delta Force. Arădenii au uimit o lume întreagă în luna aprilie, la Houston, când au făcut istorie câștigând un titlu care timp de 33 de ani a fost înmânat doar echipelor din America. A fost un moment unic la Arad Open Air, care a umplut atmosfera de multă emoție și mândrie.

[a:rpia:r] au fost prezenți în formula completă la scena ABC, aceștia făcând petrecăreții să părăsească festivalul odată cu răsăritul soarelui. Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh au bus bazele la ceea ce numim acum minimal techno, când la începutul anilor 2000 au combinat influențele din muzica house și cea techno, fiind printre primii DJ care au făcut acest lucru. Nu a durat mult timp până când au fost recunoscuți în întreaga Europă. Aseară petrecăreții au avut parte de un moment special și extrem de rar, când toți trei au mixat pe aceeași scenă, cum doar în cadrul celor mai mari festivaluri se întâmplă.

„Ne onorează implicarea arădenilor în ceea ce privește susținerea campaniei din zona de sănătate. Consider că educația și sănătatea fizică, mentală și emoțională ar trebui să fie prioritare pentru fiecare dintre noi și mă umple de fericire faptul că anul acesta am înregistrat un număr uimitor de persoane (aproximativ 600 de oameni) care au participat la campania de donare de sânge, ajutând considerabil Centrul de Transfuzie Sanguină Arad. În plus, workshop-ul care va avea loc în ultima zi de festival este un pas important în normalizarea activităților de mindfulness”, a declarat Glad Varga, organizatorul evenimentului.

Ultima zi de Arad Open Air: Cargo, Dirty Nano, Zeze, Gojira & Planet H și mulți alții

În ultima zi de festival participanții sunt așteptați de la ora 14:00 când va avea loc primul atelier gratuit de dezvoltare emoțională din cadrul unui festival. Dj Shiver va fi prezent deoarece el face parte din Asociația OWPN Academy, mișcare care se axează pe protejarea stării emoționale, mentale și fizice. În cadrul workshop-ului va veni și Alexandra Dușa, un mentor desăvârșit, care va aborda mai multe subiecte importante pentru generația actuală, cum ar fi: înțelegerea grijilor, valori personale, stima de sine, capcanele gândirii și multe altele.

La scena principală vor urca începând cu orele 19:00 artiști precum: ZEZE, YNY Sebi, Gojira&Planet H, Cargo, Vali Bărbulescu și Dirty Nano. Pentru cei care doresc să guste din atmosfera de festival, abonamentele și biletele de o zi încă se pot cumpăra online sau de la intrare la prețul de 75 lei.

Pentru a fi la curent cu programul festivalului puteți accesa www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram- https://www.instagram.com/aradopenair/.

What's Your Reaction?
Ador
3
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021