Now Reading
GALERIE FOTO/ Sute de doamne și domnișoare au pedalat împreună la ediția aniversară SkirtBike Arad!

GALERIE FOTO/ Sute de doamne și domnișoare au pedalat împreună la ediția aniversară SkirtBike Arad!

Unul din cele mai frumoase și colorate evenimente din Arad a avut loc duminică, și anume SkirtBike Arad 2022, ediția aniversară de zece ani.

Aproximativ 300 de doamne și domnișoare și-au pregătit bicicletele, le-au decorat cu flori, cu baloane, cu material colorat, s-au îmbrăcat frumos și și-au dat întâlnire în fața Primăriei.

Mult soare și voie bună

SkirtBike Arad 2022 a fost o ediție specială, deoarece anul acesta se aniversează zece ani de la prima ediție SkirtBike din orașul nostru. Organizatoarele au avut mari emoții, dar spre încântarea tuturor, totul a ieșit frumos.

„Cumva, ne găsim greu cuvintele, pentru că avem emoții constructive, avem bucurii de împărtășit și multe prietenii de legat, fiind ediția cu numărul 10, însă SkirtBike Arad este un eveniment care adună în același loc, an de an, la plimbare cu bicicleta, doamnele și domnișoarele de 10 ani încoace, și care aduce sub același cer albastru bucurie, zâmbete, flori și multe biciclete”, au declarat Lidia Flutur și Cristina Laza.

Vremea a ținut cu biciclistele care s-au strâns în număr foarte mare în fața Palatului Administrativ. Toate au fost foarte frumoase, iar câteva s-au remarcat, în special mămicile care au venit în număr mare alături de fetițele lor, câteva și cu băieței, o zână roșie care avea și aripioare, o doamnă care și-a adus și adorabilul patruped la paradă, în coșul bicicletei, o participantă care a venit în portul autentic tradițional românesc, ce a fost apreciat și de juriu la final, câștigând marele premiu Miss SkirtBike, precum și niște bunicuțe foarte simpatice care iubesc să facă mișcare, indiferent de vârstă.

După înscriere și pozele de grup, biciclistele au pornit pe traseul care, de data aceasta a fost mai lung. SkirtBike este în primul rând despre celebrarea feminității, dar și despre încurajarea mersului cu bicicleta cât mai mult și cât mai des.

După o oprire în Parcul Reconcilierii și noi poze de grup, s-a plecat mai departe, până la Centrul de Vizitare Ceala. Alături de ele au fost cei de la Bicicliștii Amatori, Asociația ASPA One Life și echipaje de poliție, pentru ca parcugerea traseului să se desfășoare în deplină siguranță.

Premierea Miss Skirtbike, picnic și relaxare

Odată ajunse la Centrul de Vizitare, participantele au fost întâmpinate cu muzică, food trucks cu mâncare și deserturi, înghețată, răcoritoare, cafea, specialități italiene, standuri cu produse handmade, o cabină foto pentru gif-uri cool și altele.

Într-un cadru natural frumos, a avut loc și punctul culminant al evenimentului, și anume premierea participantelor la concursurile de Miss. Astfel au primit premii Miss Asortată, Miss Privește Tânăr, care va fi și invitată la o emisiune tv, Miss Lunca Mureșului, Miss HNI și, bineînțeles, Miss SkirtBike, pe numele ei Nadina Iosim, o tânără frumoasă care a impresionat atât prin discurs, cât și prin ținută și bicicleta asortată, în culorile naționale.

A fost un eveniment deosebit, pe care îl așteptăm cu drag în fiecare an și la care ne bucurăm că am participat.

Fotografiile se pot salva de pe facebook, aici: Album foto

 

What's Your Reaction?
Ador
4
Confuz
1
Iritat
1
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021