Now Reading
GALERIE FOTO/ Insula din România care a vibrat pe ritmurile celor mai îndrăgiți artiști. Povestea din spatele Young Island Festival

GALERIE FOTO/ Insula din România care a vibrat pe ritmurile celor mai îndrăgiți artiști. Povestea din spatele Young Island Festival

young island

Ne aflăm în plin sezon de festivaluri, iar după atât de multe restricții și amânări, petrecăreții se bucură că au de unde să aleagă în materie de distracție, vara aceasta. 

De la Arad Open Air, noi cei de la City Girl am ajuns tocmai până la Bacău, la Young Island Festival, și nu am regretat nici o clipă.

Ce ne-a atras a fost atât line-up-ul, cât și locația în sine, care este spectaculoasă.

O insulă transformată în ring de dans

Insula de Agrement Bacău a fost cel mai cool loc din estul țării în weekend-ul 22-23-24 iulie. Trei scene, X-The Light Stage, X-Gravity Stage și X-Discoteq și artiști renumiți precum Ferry Corsten, Paul Van Dyk, Sander van Doorn, Mattn, Carla’s Dreams, Spike, Dirty Nano, Vali Barbulescu, Andre, Nana și mulți alții au fost punctul de atracție pentru mii de tineri și nu numai, dornici de distracție și dans până în zori.

Cei prezenți s-au bucurat atât de muzică precum și de diferite activități oferite de brandurile care au fost sponsorii evenimentului, de mâncăruri delicioase, băuturi, tarabe cu suveniruri și nu numai.

Cine este echipa Young Island Festival

Costel Moise, Eduard Nunu, Alexandru Olteanu și Adrian Savin au dorit să aducă și în orașul lor un eveniment care să îi pună pe harta marilor festivaluri, iar astfel au creat împreună povestea Young Island.

Costel Moise, ambasador Untold, booker și organizator Young Island Festival, și-a început cariera încă din adolescență, de la 17 ani, în Danemarca la Sensation, apoi au urmat Amsterdam și Praga. Franciza a fost adusă de events.ro și la noi. În 2010 s-a ocupat de White Sensation din București, unde a colaborat cu Lee Grant, una din cele mai bune voci ca host pe scenă, care a fost invitat și acum la festivalul din Bacău.

costel

În ceea ce privește Young Island Festival, Costel ne-a spus că evenimentul a crescut foarte mult în doar doi ani, în 2021 fiind prima ediție, cu aproximativ 3.500-4.000 de participanți pe zi, 10.000 în total, iar ediția din 2022 a strâns peste 10.000 de persoane pe Insula de Agrement, pe zi. În total au participat peste 25.000 de persoane!

Organizatorii au planuri mari pentru acest festival, dorind ca în viitor să deschidă mai multe scene, dedicate rock, trap, dance, EDM, cu invitați atât naționali, cât și internaționali, din top 10 la nivel mondial.

Noi ne-am simțit foarte bine la Young Island Festival, ne-a plăcut ce am văzut, dorim mult succes echipei, și sperăm să ne revedem anul viitor!

 

What's Your Reaction?
Ador
14
Confuz
2
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021