Now Reading
Fii Moș Crăciun pentru o zi! Cum poți face o bucurie unui copilaș, în prag de Sărbători

Fii Moș Crăciun pentru o zi! Cum poți face o bucurie unui copilaș, în prag de Sărbători

moscraciun

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an, cea a Sărbătorilor de Iarnă. Copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, însă din păcate știm că nu pe toți îi vizitează, iar în acest caz poți intra tu în rolul Moșului.

S-a dat startul frumoasei campanii „Fii Moș Crăciun pentru o zi!”, campanie în cadrul căreia poți prelua o scrisoare a unui copilaș și îi poți face cea mai mare bucurie de Crăciun.

Mai exact, copiii cu vârste între 3 și 12 ani sunt încurajați să scrie cu ajutorul părinților o scrisoare pentru Moș Crăciun, în care să îi spună ce își doresc, în bugetul de 100 de lei. Scrisoarea va ajunge la „Polul Nord” prin căsuțele poștale amplasate în numeroase locații din Arad, iar dorința va fi îndeplinită.

Ajutoarele Moșului vor fi arădenii cu suflet mare care doresc să dăruiască ceea ce copiii au cerut în scrisori.

Cum poți să trimiți o scrisoare Moșului

Scrisoarea trebuie să conțină toate datele de contact, numele complet, o adresă și un număr de telefon, astfel încât spiridusii Moșului să poată lua legătură cu voi.

Copiii care îi scriu Moșului au vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Scrisoarea trebuie să se încadreze în bugetul de 100 de lei, deoarece Moșul are mulți copii la care trebuie să ajungă.

Pentru ca Moșul să ajungă la tine, trebuie să duci scrisoarea la cutia magică a Crăciunului, până cel târziu în data de 10 decembrie, la una din următoarele locații: Palatul Copiilor Arad, în fața Consiliului Județean Arad, la Atrium Mall, la terasa Plattinium Bistro, în cartierul Aurel Vlaicu, la Biserica Ortodoxă Nașterea Domnului, Micălaca Veche II, în parcul Sfânta Maria, în Gai la Flana Market, în Bujac sau în Aradul Nou la Langoșeria Felix & Raul.

Fii Moș Crăciun pentru o zi!

În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie copiii vor scrie scrisori pentru Moș Crăciun care apoi vor putea fi preluate.

„Adoptă o scrisoare, dă-ne de știre printr-un mesaj «vreau să daruiesc» la postările paginii pe Facebook și Instagram, trimite-ne un e-mail la următoarea adresă moscraciunpentruozi@gmail.com sau scrie-ne pe WhatsApp”, spun organizatorii.

Pagina de facebook a campaniei este Fii Moș Crăciun pentru o zi, iar numerele de telefon la care puteți apela sunt cele menționate în afișul de mai jos.

What's Your Reaction?
Ador
5
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021