Now Reading
Comedia românească „Ramon”, un mare succes la Arad! Pavel Bartoș și regizorul Jesus del Cerro s-au întâlnit cu spectatorii (FOTO/ VIDEO)

Comedia românească „Ramon”, un mare succes la Arad! Pavel Bartoș și regizorul Jesus del Cerro s-au întâlnit cu spectatorii (FOTO/ VIDEO)

Ramon

City Girl a participat la proiecția eveniment a filmului românesc „Ramon”, care a avut loc vineri în data de 17 februarie, la Cinema City, la ora 19:20. 

Evenimentul a fost unul deosebit datorită faptului că însuși personajul principal, interpretat de Pavel Bartoș, a fost prezent la Arad pentru a se întâlni cu spectatorii, împreună cu regizorul Jesus del Cerro.

Pavel Bartoș, primit cu mare bucurie la Arad

Pe lângă sala plină la cinema, actorul a fost primit de o mulțime de fani care au așteptat la rând pentru a se fotografia și a schimba câteva vorbe cu acesta. Nouă ne-a făcut o impresie foarte bună, la fel cum îl știam „de pe sticlă” de la „Românii au talent” sau „Vocea României”, la fel de simpatic și haios a fost și în persoană.

La final a primit un tort și „un Oscar” de la organizatorii evenimentului și a ținut să mulțumească în repetate rânduri celor prezenți pentru că au venit la cinema și au ales să se bucure împreună cu prietenii și familia de un film românesc independent, care a implicat mari eforturi pentru a fi realizat. A povestit câteva întâmplări „behind the scenes” (din culise), cum o scenă cheie era să nu mai poată fi filmată din cauză că nu puteau face rost de un avion, iar până la urmă au primit doar o roată de avion, și alte asemenea pățanii.

Ni s-a părut foarte interesant să aflăm aceste detalii de la el personal, și chiar s-a văzut că toți cei implicați au pus suflet în acest proiect și doresc să îl promoveze cât mai mult, motiv pentru care are loc și acest turneu național la care participă Pavel și Jesus. Cei doi au pus accent pe importanța pentru cinematografia românească de a merge la film „ca pe vremuri”, la o sală de cinema cu cei dragi alături și o cutie de popcorn, și nu doar să apelăm la serviciile de streaming online de filme și seriale.

„Ramon”, o comedie cu de toate

Ne-am bucurat timp de o oră și jumătate de un film frumos, o comedie simpatică cu un mesaj profund. Am râs și am plâns deopotrivă pe parcursul aventurilor lui Ramon, trecut Ramona în buletin „însă ultimul a este mut”, după cum el însuși spune 🙂 .

„Ramon este un om bun la suflet, încearcă să facă lucruri bune, dar mai mult strică. Își caută marea iubire.” – asta ni se spune în sinopsis. Noi completăm: Ramon este un băiat simplu de la țară, care își lucrează cu mult drag și spor via, are un grup de prieteni dintre care se remarcă mai ales Ceapă, cel care are mereu replicile la el, fiind un fel de „filosof rural”. El se îndrăgostește la prima vedere de o tânără superbă pe nume Ana, model și actriță, care ajunge în satul lui cu o filmare pentru o reclamă, al cărei regizor este chiar Smiley. De aici începe „epopeea” lui Ramon, care pleacă de capul lui la București pentru a o găsi și pentru „ca s-o ceară de soție de la tată-su”.

Cum el nu a ieșit niciodată din micul lui sat, Bucureștiul i se pare mare, zgomotos și plin de pericole la tot pasul. Acolo merge să stea la vărul lui, Emilian, pe care nu l-a mai văzut din clasele primare. Ajunge să fie implicat în tot felul de situații amuzante, chiar absurde, fără voia sa, până și în cazul furtului unui tablou de zeci de milioane de euro, toate acestea în goana lui pentru a o găsi pe Ana.

Pe parcurs o cunoaște pe Sonia, o fată a străzii, care devine unul din personajele cheie din poveste. Mai multe nu vă spun, vă las să descoperiți singuri dacă Ramon ajunge să o revadă pe Ana și dacă scapă de închisoare.

Dialogul este plin de replici comice, dar potrivit pentru toate vârstele, după cum și Pavel Bartoș a spus, filmul fiind atât pentru copiii de 8 ani, cât și pentru adulții de peste 100 de ani. Acțiunea nu este deloc plictisitoare, mereu se întâmplă ceva, iar fiecare personaj are ceva aparte și completează tabloul comic, de la prietenii lui Ramon de la sat, până la echipajul „mega profesionist” de poliție din București care urmărește cazul furtului.

Pe scurt, am râs, ne-a stors și câteva lacrimi scena de la final, și am petrecut o seară de vineri extrem de plăcută.

Din distribuție fac parte: Pavel Bartoș, Smiley, Selly, Andreea Esca, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Bogdan Farcaș, Iulian Postelnicu.

Recomandăm să mergeți să-l vedeți pe „Ramon”!

 

Foto: City Girl și Pavel Bartoș

 

What's Your Reaction?
Ador
3
Confuz
0
Iritat
0
Trist
1
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021