Now Reading
Doamnele și domnișoarele sunt invitate la cel mai frumos și colorat eveniment din oraș: SkirtBike Arad 2023! Ce trebuie să știe participantele

Doamnele și domnișoarele sunt invitate la cel mai frumos și colorat eveniment din oraș: SkirtBike Arad 2023! Ce trebuie să știe participantele

SkirtBike Arad este un eveniment care adună în același loc, de peste 10 ani încoace, la plimbare cu bicicleta, doamnele și domnișoarele, și care aduce sub același cer albastru bucurie, zâmbete, flori și multe biciclete frumos decorate.

SkirtBike este cu rochii, fuste, este despre ținute decente, despre promovarea mersului pe bicicletă, și nu în ultimul rând, despre participante.

„Încercăm să facem un eveniment fain, pentru că ne dorim să vă simțiți bine și să rămâneți cu amintiri plăcute. Vrem să vă întâlniți și să zâmbiți, să vă faceți prietene, să faceți poze, să vă plimbați relaxate! Anul acesta sărbătorim ediția cu numărul 11, prin urmare vă pregătim surprize și momente frumoase, care sperăm să fie speciale pentru voi și să le păstrați ca amintire în suflet! Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!”, spun organizatoarele Cristina Laza și Lidia Georgiu.

Unde și când are loc SkirtBike Arad 2023

Ajuns la ediția cu numărul 11, anul acesta evenimentul va avea loc în data de 27 august, duminică, având ca punct de pornire platoul din fața Consiliului Județean Arad, unde vor fi voluntari care vă vor ajuta cu toate informațiile. Participarea este gratuită!
Înscrierile se vor face între orele 15:00-15:45, urmând ca apoi participantele să plece cu bicicleta pe traseul până la Parcul Natural Lunca Mureșului, în pădurea Ceala.

Informații importante:

Înscrierea înseamnă că veți primi numărul de participare pe care trebuie să îl prindeți cu fașete pe bicicletă, în partea din față dacă se poate, vizibil.

Bicicleta poate să fie accesorizată așa cum vă doriți și vă reprezintă.

Atenție!
* nu este un concurs
* nu este un eveniment cu plată
* nu primiți apă gratuită din partea organizatorilor
* nu primiți flori și alte accesorii pentru bicicletă pentru decor
* nu se permite promovarea unor companii, firme, instituții sau alte evenimente, prin orice fel de material publicitar, sau idei năstrușnice, decât cu acordul organizatoarelor (Lidia Georgiu și Cristina Laza) în cadrul acestui eveniment.

Despre dress code-ul SkirtBike Arad 2023

Este rochia/ fusta obligatorie?

Răspunsul organizatoarelor: „Dorim să păstrăm evenimentul cycle chic, orice ar însemna asta pentru voi. Purtați haine decente, lejere, confortabile și ce vă stă bine. Purtați tocuri doar dacă ați mai pedalat astfel și sunteți ok cu ele. Nu vă puneți în pericol de dragul look-ului. O pălărie și ochelari de soare v-ar putea ajuta. Având în vedere numele evenimentului, dress code-ul este fusta/rochia. Așa că da, haideți să pedalăm împreună așa!”.

„Pentru orice neclarități, nu ezitati sa ne întrebați și să ne dați timp să răspundem. În ziua evenimentului sunt cele mai slabe șanse să apucăm în timp util să răspundem. Vă mulțumim!”, susțin organizatoarele. Astfel, pentru mai multe informații, urmăriți paginile de facebook ale evenimentului: SkirtBike Arad  și SkirtBike Arad Event 2023

 

What's Your Reaction?
Ador
6
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021