Now Reading
FOTO/ Peste 100 de bicicliste au defilat în fustă și pe tocuri la SkirtBike Arad 2023

FOTO/ Peste 100 de bicicliste au defilat în fustă și pe tocuri la SkirtBike Arad 2023

Vara se încheie cu unul din cele mai frumoase evenimente din oraș, Skirtbike Arad 2023. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 11 și a strâns laolaltă peste 100 de bicicliste în acest weekend. 

Duminică, 27 august, se anunța o ediție „incendiară” din cauza temperaturilor destul de ridicate, dar cu toate acestea, zeci de doamne și domnișoare au venit pe platoul din fața Consiliului Județean Arad pentru a-și ridica kit-ul de start.

Apoi au pornit, frumos și organizat, pe un traseu destul de lung, de 8.7 km, până la Centrul de Vizitare Ceala. Alături le-au fost Asociația Bicicliștii Amatori, poliția, precum și un echipaj de salvare în caz de nevoie, Asociația ASPA One Life. Din fericire totul a decurs bine până la final.

Rochii, fuste și biciclete colorate

Deși temperaturile nu au fost deloc prietenoase, participantele au dovedit că pe lângă că sunt frumoase, au și condiție fizică bună, reușind să parcurgă tot traseul. La Centrul de Vizitare Ceala au fost așteptate cu standuri cu înghețată, răcoritoare, mâncăruri și produse cosmetice. Și cu puțină răcoare la umbră.

La fel ca în fiecare an, am putut observa multă creativitate în ceea ce privește ținutele și decorarea bicicletelor. Au fost de toate, flori multe, fructe, baloane, franjuri, pompoane și muuult roz. Atât outfit-ul, cât și bicicleta, sunt de obicei pregătite cu mult timp înainte, acordându-se o atenție deosebită acestui aspect.

Unele participante au venit din afara orașului pentru SkirtBike, altele și-au cumpărat bicicletă special pentru eveniment și au ajuns să îndrăgească pedalatul, folosind-o cât mai des, altele și-au vopsit bicicleta, și-au creat singure decorurile cu flori artificiale sau naturale, cele mai curajoase au pedalat pe tocuri, iar toate au fost frumoase și zâmbitoare.

La SkirtBike au participat doamne și domnișoare de toate vârstele, dovedind încă o dată că putem fi feminine pe tot parcursul vieții, că nu trebuie să subestimăm efectul unei fuste, rochițe sau a unui ruj roșu asupra stării noastre de spirit.

De asemenea, scopul SkirtBike este să promoveze mersul pe bicicletă, care este extrem de benefic pentru sănătatea noastră, și îl putem practica și dacă suntem elegante.

Premiile la SkirtBike Arad 2023

Efortul participantelor a fost răsplătit, organizatoarele Lidia Georgiu și Cristina Laza oferind celor mai norocoase dintre ele, la tombolă, premii  drăguțe, dăruite de sponsori.

Momentul culminant a fost însă desemnarea celor trei Miss din acest an. Astfel, am avut Miss Originalitate, Mocanu Elena, Miss Pink, roz fiind culoarea anului odată cu lansarea filmului „Barbie”, de care multe participante au ținut cont, unele venind în rochii inspirate direct de personajul principal, câștigat de Ardelean Adelina și, bineînțeles, Miss SkirtBike.

Miss SkirtBike 2023 este Rebeka Tira, care a impresionat atât prin ținută, cât mai ales prin coafura deosebită. Rebeka este cunoscută arădenilor după ce a câștigat și titlul de Miss Arad 2021, precum și Miss Global Tourism Super Model RO 2023.

Așteptăm cu drag SkirtBike Arad ediția a XII-a, iar până atunci vă încurajăm să mergeți cât mai des cu bicicleta, chiar și cu fustă și tocuri! 🙂

 

Albumul foto de la eveniment se găsește aici: Album SkirtBike 2023

 

 

What's Your Reaction?
Ador
3
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021