Now Reading
Freqvent Events te invită la un „Back to School Party” de neuitat! Cinci DJ se vor ocupa de atmosferă

Freqvent Events te invită la un „Back to School Party” de neuitat! Cinci DJ se vor ocupa de atmosferă

freqvent

Este timpul să ne luăm adio de la vacanța de vară, să ne întoarcem la școală și la responsabilități, dar nu înainte de a petrece cu stil, la „Back to School Party”!

Freqvent Events te invită la un „Back to School Party” de neuitat, care va avea loc vineri, 1 septembrie, în Club Latino, la Ștrandul Neptun din Arad, începând cu ora 22:00.

Cu vibe pozitiv și plin de energie, organizatorii te așteaptă în locul în care îți vei revedea vechii prieteni, dar unde vei cunoaște și oameni noi și îți vei face amintiri pentru tot anul școlar, care abia începe.

Ce te așteaptă la party

Muzică incendiară: DJ-ii vor mixa cele mai tari hituri și piese din diverse genuri, pe care vei dansa toată noaptea.

Muzica este combinată perfect cu cele mai delicioase cocktail-uri pentru a-ți răcori seara, pregătite de barmanii clubului care găzduiește evenimentul.

FREQVENT este un concept nou de party-uri, dar și un grup în ascendență de DJ locali și/sau producători de muzică care sunt ori la începutul carierei, mediu-avansați sau avansați. Ideea a venit din dorința de a promova DJ-ii arădeni și de a le oferi un loc unde să se desfășoare. Mai pe scurt, este un grup care se susține el pe el însuși către o dezvoltare continuă în cele două domenii menționate mai sus, neavând la bază un criteriu de selecție superficial, ci doar acceptare, susținere, bunătate, modestie și vibe-uri bune. Revenind la primul party sub marca FREQVENT, în seara de 1 septembrie vom mixa diferite genuri muzicale, astfel încât să acoperim un spectru cât mai larg de gusturi, dar și să încercăm să vă fim cât mai pe plac, a precizat organizatorul conceptului Freqvent, Redd Daniel.

Cine va mixa la „Back to School Party”

Ordinea în care vor mixa cei cinci DJ este următoarea: Midnight, Xander1, Alketan23, HupleX, Redd Daniel.

Așa că nu rata ocazia de a petrece ultima seară a vacanței de vară cu stil și de a sărbători cu prietenii și colegii tăi. Ia-ți hainele cele mai cool și cheful de petrecere și vino la „Back To School Party”!

Biletele pot fi achiziționate la intrare. Prețul unui bilet este de 15 RON.

Pentru mai multe informații și actualizări, urmărește pagina: freqvent.events.

What's Your Reaction?
Ador
1
Confuz
0
Iritat
0
Trist
0
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021