Now Reading
„Peda” sărbătorește Bucuria Crăciunului! Participă și tu la „Winter Wonderland” – târg cu vânzare, donații, poze și multă distracție

„Peda” sărbătorește Bucuria Crăciunului! Participă și tu la „Winter Wonderland” – târg cu vânzare, donații, poze și multă distracție

crăciunului

Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal” Arad vă invită cu mic, cu mare, la un eveniment deosebit, cu multă voie bună, pentru a sărbători bucuria Crăciunului împreună. 

„Winter Wonderland” va avea loc în data de 9 decembrie 2023, ora 10:00 în incinta sălii de sport a colegiului. Poate participa oricine dorește, nu este necesar să fie elev al școlii sau cadru didactic.

Ce trebuie să știe participanții la „Winter Wonderland”

Organizatorii propun, pentru a intra în atmosfera de sărbătoare, un dress code pentru participanți, cum ar fi: pulovere tematice, cordeluțe de ren, accesorii de Crăciun, îmbrăcăminte în culorile roșu, alb sau verde.

Cei care doresc să participe activ la acest eveniment se pot înscrie la târgul cu vânzare, standurile propuse fiind: felicitări, brioșe, globuri, aranjamente, decorațiuni, ceai cald, ciocolată caldă, prăjituri, etc.

De asemenea, Moș Crăciun va fi prezent și el și va îndeplini dorințe! Copiii pot scrie o scrisoare pentru Secret Santa și vor primi cadoul în ziua evenimentului! Pentru mai multe informații puteți trimite un mesaj pe pagina organizatorilor: Asociația de Părinți Colegiul Național „Preparandia D. Țichindeal” Arad sau la acest nr. de telefon: 0257 281 533.

În prag de Sărbători și nu numai, ar trebui să ne gândim și la cei mai puțin norocoși și să îi ajutăm cum putem. Intrarea la „Winter Wonderland” este gratuită, dar cine dorește poate dona o jucărie sau o carte pentru un copil nevoiaș.

Distracție pentru copii și părinți la „Winter Wonderland”

Toată lumea se va distra la Peda! Organizatorii pregătesc spectacole cu colinde și dansuri, concursuri cu premii: Cine împachetează cel mai repede un cadou/ Cine împodobește cel mai repede un brăduț.

Vor fi patru colțuri de poveste la care puteți participa:

  1. Căsuța lui Moș Crăciun – Moșul va fi prezent pentru fiecare în parte.
  2. Decorează o cană cum îți dorești, pe care ulterior o poți cumpăra.
  3. „Povești la gura sobei”, invitata evenimentului va spune povești copiilor.
  4. Tradiții și obiceiuri, cu lucru manual, straie populare, îndrumări pentru cei mici.

De asemenea, va fi și un balon mare, care va avea tematică de Crăciun, unde cei prezenți vor putea să facă poze.

„Propunem ca fiecare elev din clasele primare și gimnaziale participante să vină costumați în spiriduși sau diverse personaje din povestea lui Moș Crăciun. Vom avea și o paradă a acestor personaje care vor da culoare evenimentului nostru și ne vor introduce pentru câteva clipe în povestea copilăriei. De asemenea, propunem ca elevele de la profilul Pedagogie să se organizeze împreună cu dna. învățătoare unde fac practica în acel moment și să ne onoreze cu prezența împreună cu elevii”, spun organizatorii evenimentului, prof. Iazbinsky Gabriel și vicepreședinte Asociația de Părinți, Laza Cristina.

What's Your Reaction?
Ador
10
Confuz
0
Iritat
0
Trist
1
© Copyright: City Girl 2021, All Rights Reserved. Copierea oricăror materiale de pe site fără acordul expres al deținătorului
www.city-girl.ro este strict interzisă și se va pedepsi potrivit normelor în vigoare.

Acest conținut este protejat! © City Girl - 2021